Romet Kreek • 30. jaanuar 2014 kell 9:55

Hasartmängurite hordid kasvatasid Sands China kasumit

Miljardär Sheldon Adelsoni kontrolli all oleva Macau kasiinooperaatori Sands China neljanda kvartali puhaskasum kasvas aastaga 40%, kuna maailma suurim kasiinoturg meelitas ligi panustajaid, vahendab Bloomberg.

Hongkongi börsil oleva ettevõtte puhaskasum kasvas 467 mln dollarilt 655,6 mln dollarile. Käive kasvas 28%, 2,53 miljardile dollarile.

Sands China ja Galaxy Enterntainment Group on nende Macau kasiinode seas, kes meelitavad kundesid oma kasiinokompleksidesse rajatud kaubanduskeskuste, kinode ja näitusehallidega. Hotellitubade arvu kasv ühes paranenud raudteeühendusega meelitab üha enam mandri-Hiina inimesi puhkust veetma Macausse.

Sands China aktsia hind tõusis täna Hongkongi börsil 1,7%, 59,40 Hongkongi dollarile.

Hetkel kuum