Artikkel
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Parim investorsuhetega ettevõte Baltimaades on Tallinna Vesi

  NASDAQ OMX Balti börsid kuulutasid täna õhtul Baltic Market Awards auhinnagalal 2013. aasta parima investorsuhtega ettevõtteks Tallinna Vesi AS-i Leedu telekomifirma TEO LT ja rõivakett Baltika ees.

  Põhikategooria võitjana sai Tallinna Vesi kutse New Yorki NASDAQi kauplemispäeva lõpukella helistama.
  „Mul on väga hea meel näha, et auhinnatud ettevõtete seas on sedavõrd palju Eesti emitente ja börsiliikmeid. Usun, et praeguste börsiettevõtete investorsuhete kvaliteedi järjepidev tõus loob veelgi paremad eeldused ja annab kindlust uutele ettevõtetele börsile tulekuks,“ ütles NASDAQ OMX Tallinna juhatuse esimees Rauno Klettenberg.
  Parima börsiliikme tiitli pälvis kolmandat aastat järjest LHV Pank. Edukaimaks investorsuhete kvaliteedi tõstjaks kuulutati Ekspress Grupp. Kahes kategoorias – „Parimate investorsuhetega ettevõte analüütikute hinnangul“ ja „Parima majandusaasta- ja Hea Ühingujuhtimise Tava aruande esitaja“ – saavutas esikoha TEO LT.„Me hindame oma börsiettevõtteid vastavalt rahvusvahelistele investorsuhete standarditele. Läbipaistvus, avatus ja hea ühingujuhtimise tava järgimine on kõige olulisemad vahendid loomaks kindlustunnet nii ettevõtete kui ka kogu kapitalituru suhtes,“ ütles NASDAQ OMX Balti juht Arminta Saladžiene. „Ettevõtete jaoks on palju lihtsam pääseda ligi kasvuks vajalikule kapitalile ja tõsta enda konkurentsivõimelisust siis, kui investorid, kreeditorid, ettevõtte töötajad ning teised huvigrupid neid usaldavad. Kokkuvõttes toob ettevõtete läbipaistvam ja õiglasem tegutsemine Balti majandustele kindlasti kasu.“Kokku hinnati Baltic Market Awardsi raames 52 Balti börsiettevõtet enam kui 160 kriteeriumi alusel.
  Parimate investorsuhetega Balti börsiettevõtete TOP 20 aastal 20131. Tallinna Vesi2. TEO LT3. Baltika4. Grindeks5. Nordecon6. Ekspress Grupp7. Harju Elekter8. Apranga9. Merko Ehitus10. Premia Foods11. SAF Tehnika12. Olympic Entertainment Group13. Ventspils nafta14. Invalda15. Olainfarm16. Latvijas kugnieciba17. LESTO18. Šiauliu bankas19. Lietuvos energijos gamyba20. Tallink Grupp
  Edukaim investorsuhete kvaliteedi tõstja1.        Ekspress Grupp2.        Ventspils nafta3.        Merko Ehitus
  Parimate e-investorsuhetega ettevõte1.        Ventspils nafta2./3. Grindeks ja TEO LT (võrdne arv punkte)
  Parimate investorsuhetega ettevõte analüütikute hinnangul1.        TEO LT2.        Olympic Entertainment Group3.        Apranga
  Parima majandusaasta- ja HÜT aruande esitaja (HÜT – Hea Ühingujuhtimise Tava) 1.        TEO LT2.        Tallinna Vesi3.        Baltika
  Aasta börsiliige 1.        LHV Pank2.        Bankas Finasta3.        SEB Pank
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: keskmine palk jätkab rallit
Tööjõunappus, kiire inflatsioon ja ettevõtete mullused tugevad finantstulemused on viinud keskmise palga suurele tõusule. Tõenäoliselt jagub kiire palgakasvu hoogu veel mõnda aega, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tööjõunappus, kiire inflatsioon ja ettevõtete mullused tugevad finantstulemused on viinud keskmise palga suurele tõusule. Tõenäoliselt jagub kiire palgakasvu hoogu veel mõnda aega, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Soomlase ostujõud prantsatas 2009. aastasse
Soomlaste reaalne sissetulek on kahanenud 2009. aasta alguse tasemele, taandudes erakordse kiirusega, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soomlaste reaalne sissetulek on kahanenud 2009. aasta alguse tasemele, taandudes erakordse kiirusega, kirjutab Helsingin Sanomat.
Erdogani võit kergitas Istanbuli börsi ja viis Türgi liiri rekordmadalale
Recep Tayyip Erdogani tagasivalimine Türgi presidendiks saatis Istanbuli börsi täna üle nelja protsendi rallima ja kukutas Türgi liiri kõigi aegade põhja.
Recep Tayyip Erdogani tagasivalimine Türgi presidendiks saatis Istanbuli börsi täna üle nelja protsendi rallima ja kukutas Türgi liiri kõigi aegade põhja.
Reaalajas börsiinfo
Myraka ettevõtlusblogi: mõistagi tabas mind raev, kuid härrasmees häält ei tõsta Täiendatud kell 9.53
Kui härrasmees saab töötukassast kõik plaanid põõsasse paiskava vastuse, siis otsib ta delikaatselt üles augud seaduses ja pääseb ilma suurema tolmutamiseta teispoole kiviseina, kirjutab Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks.
Kui härrasmees saab töötukassast kõik plaanid põõsasse paiskava vastuse, siis otsib ta delikaatselt üles augud seaduses ja pääseb ilma suurema tolmutamiseta teispoole kiviseina, kirjutab Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks.
Raadiohitid: kui palju kinnisvaraturg veel kukub?
Kinnisvara on jätkuvalt kuum teema: Tõnu Toompark ja Lenno Uusküla rääkisid raadiohittides, kuidas turg käitub praegu ja lähitulevikus.
Kinnisvara on jätkuvalt kuum teema: Tõnu Toompark ja Lenno Uusküla rääkisid raadiohittides, kuidas turg käitub praegu ja lähitulevikus.
Milline on ettevõtte tulevikukindluse valem?
Kriisidest räsitud ettevõtted keskenduvad ellujäämisele. Kas ellujäämise võtmeks võib olla jõuline arenguhüpe? Mis suunas seda hüpet sooritada ja kust ammutada selleks jõudu ja ressursse? Kuhu sobituvad valemis kestlikkus ja rohepööre?
Kriisidest räsitud ettevõtted keskenduvad ellujäämisele. Kas ellujäämise võtmeks võib olla jõuline arenguhüpe? Mis suunas seda hüpet sooritada ja kust ammutada selleks jõudu ja ressursse? Kuhu sobituvad valemis kestlikkus ja rohepööre?
Maxima laenab pankadelt 100 miljonit
Leedu juurtega kaubanduskontsern Maxima Grupe laenab kolmelt pangalt 100 miljonit eurot viieks aastaks, teatas ettevõte börsile.
Leedu juurtega kaubanduskontsern Maxima Grupe laenab kolmelt pangalt 100 miljonit eurot viieks aastaks, teatas ettevõte börsile.
Eesti parim juht hankis USAs oma idufirma jaoks teedeehitusäri salainfot
Värskelt Eesti parima juhi tiitli võitnud taristuettevõtte Verston asutaja ja juhatuse esimees Veiko Veskimäe rääkis Pärnu juhtimiskonverentsi laval, et käis 2018. aastal San Franciscos uurimas USA taristuehituse turgu ning võimalusi oma idufirma Infrafly esimese tootega sinna laieneda.
Värskelt Eesti parima juhi tiitli võitnud taristuettevõtte Verston asutaja ja juhatuse esimees Veiko Veskimäe rääkis Pärnu juhtimiskonverentsi laval, et käis 2018. aastal San Franciscos uurimas USA taristuehituse turgu ning võimalusi oma idufirma Infrafly esimese tootega sinna laieneda.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.