Rimil uus ostudirektor

Ken Rohelaan 06. märts 2014, 13:43

Rimi Eesti ostudirektor Elen Terras läheb alates 7. märtsist lapsehoolduspuhkusele ning tema ametikohal asub tööle Margus Amor, teatas ettevõte.

Rimi Eesti tegevjuhi Anders Torelli sõnul on meeskonnaliikmete lisandumine tiimi alati värskendav, kuna uued inimesed toovad organisatsiooni sageli uusi mõtteid. Torell tõstab Amori puhul esile pikaajalist kogemust jaekaubanduses. "Tal on mitmeid ideid, kuidas seniseid edukaid projekte veelgi edasi arendada," ütles Torell. 

Amoril on enam kui kümneaastane töökogemus jaekaubanduses. Eelnevalt töötas Amor müügikontseptsioonijuhina Rautakesko Ltd-s. Margus Amor on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli MBA kraadiga organisatsioonijuhtimises.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2014, 16:07
Otsi:

Ava täpsem otsing