Morgan Stanley kasum ja käive üle analüütikute ootuste

Rainer Saad 17. aprill 2014, 14:47

Investeerimispank Morgan Stanley teatas esimese kvartali kasumist ja käibest, mis ületasid analüütikute ootusi. Aktsia reageeris tulemustele tõusuga.

Ettevõtte kvartalikasum aktsia kohta suurenes võrreldes möödunud aastaga 61 sendilt 72 sendini. Käive suurenes sama ajaga 8,48 miljardilt dollarilt 8,9 miljardile. Analüütikud ootasid kasumiks 59 senti aktsia kohta ja käibeks 8,52 miljardit dollarit, kirjutas Reuters.

Investeerimispank teatas, et kahekordistab enda dividendi, kümne sendini aktsia kohta ja ostab tagasi miljardi dollari väärtuses enda aktsiaid. Ettevõtte varahalduse käive oli 3,6 miljardit dollarit. Aktsia tõusis eelturul 3,5 protsenti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. April 2014, 14:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing