Kõige vähem on Soome reisijad rahul Tallinkiga

Rainer Saad 13. mai 2014, 10:20

Võrdlusuuringute instituudi EPSI Rating teostatud uuringu kohaselt on Soome laevareisijad enim rahul Eckerö ja Viking Line'i teenusega, Tallinki tulemus jäi alla valdkonna keskmise.

Tänavu uuris EPSI Rating esmakordselt Tallinn-Helsingi kruiisilaevade klientide rahulolu. Küsitluse tulemused põhinevad Soome klientide arvamusel. Tulemustest selgus, et kõige rahulolevamad on soomlased Eckerö Line'iga, teisel kohal on Viking Line ning viimasel kohal Tallink.

Eckeröt peetakse parimaks tänu klienditeenindusele ja heale hinna-kvaliteedi suhtele. Viking Line'i tugevad küljed on hea maine ja klienditeenindus. Tallinki suurimateks nõrkusteks on maine ja klienditeeninduse tase.

"Reisilaevade rahuloluindeks jääb mitme teise valdkonnale keskmisele alla. Kõige kõrgema hindega on pangandus ja farmaatsiasektor, kuid näiteks telekomiteenuste indeks on Soomes reisilaevade omast madalam," selgitas EPSI Rating Soome kontori juht Mats Nybondas.

"Laevafirmadel tuleks panustada reisimugavuse ja meelelahutusteenuste arendamisse. Reisijate rahulolu võiks parandada muutumine "peolaevadest" kvaliteetsema meelelahutuse pakkujateks," soovitas ta.

EPSI Rating mõõdab enam kui 15 riigis ettevõtete ja organisatsioonide mitte-rahalisi tulemusnäitajaid, näiteks klientide rahulolu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2014, 10:20
Otsi:

Ava täpsem otsing