Korruptsioonikuritegude arv paisus

Kaisa Gabral 27. mai 2014, 14:18

Mullu registreeris korruptsioonikuritegude büroo 348 kuritegu, nende hulk on võrreldes 2012. aastaga kasvanud.

"Aastaga oleme prokuratuuri saatud 37 kriminaalasja, kus on 373 kuritegu, töömaht on suurenenud. Ka selle aasta kohta saab seda öelda, et koormus on läinud suuremaks, menetlused keerukamad, kriminaalasjad on mahukamad, nii episoodide kui ka isikute pinnalt," kommenteeris korruptsioonikuritegude büroo juht Mati Ombler.

Tema hinnangul ei saa inimesed tihtilugu aru, et keerukad juhtumid võtavad aega.

Võrreldes 2012. aastaga kasvas mullu kuritegude registreerimine pea kolm korda. Üle kolme korra on kasvanud omastamise, pistise ja altkäemaksu võtmise/andmise/vahendamise/ ning võltsimisega seotud kuritegude registreerimine. Viimaseid oli 2012. aastal 87, selgus kriminaalstatistikat sisaldavast keskkriminaalpolitsei raamatust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. May 2014, 14:18
Otsi:

Ava täpsem otsing