• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Oracle´i tulemused olid nõrgad

  Oracle`i majandusaasta neljanda kvartali kasum ja käive tulid alla analüütikute prognoositu, kuna Salesforce.com ja teised pilvefirmad meelitasid kliente ära, vahendab Bloomberg.

  31. mail lõppenud kvartali kasumiks kujunes mõnede kuludeta 92 senti aktsia kohta. Analüütikud ootasid 96 senti kasumit aktsia kohta 11,5 miljardi dollarilise käibe juures. Puhaskasum vähenes aastaga 4,2%, 3,65 miljardile dollarile ehk 80 sendile aktsia kohta.
  Ettevõtte käimas oleva kvartali prognoosid vastasid analüütikute ootustele. Oracle’i finantsdirektor Safta Catz ütles, et mõnede kuludeta augustis lõppeva kvartali kasumiks aktsia kohta tuleb 62-66 senti ning käive kasvab 4-6%. Analüütikud ootavad 64 senti kasumit aktsia kohta ja käibe 5% kasvu 8,78 miljardile dollarile.
  „See oli investoritele, kes ootasid kergelt ootuseid ületavaid tulemusi, šokeeriv,“ ütles FBR Capital Marketsi analüütik Daniel Ives, kes on andnud Oracle`i aktsiale ostusoovituse. „Uute litsentside müük oli nõrk.“
  Ajal, kui börsidel oli tavakauplemispäev juba lõppenud, kukkus eile Oracle`i aktsia järelkauplemisel 5,8%, 40,05 dollarile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA ekspertide kogu hääletas laialdase kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiameti (FDA) ekspertide kogu Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, kuid soovitab seda siiski vanematele ja riskirühmadele, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.