Ken Rohelaan • 2. juuli 2014 kell 9:16

Tuiksoo: ma pole seadust rikkunud

Maadevahetuse kohtusaagas süüdi mõistetud Ester Tuiksoo tunneb kahju lõpplahenduse üle, kinnitades jätkuvalt, et pole seadust rikkunud.

Ester Tuiksoo avaldus meediale:

"Mul on kahju, et see ebaproportsionaalselt kaua kestnud õudus selle kohtuprotsessi näol on saanud Eestis sellise lõpu. Kuid tihti öeldakse – parem õudne lõpp kui lõputu õudus.

Ma tänan siiralt kõiki neid, kes on mind sel raskel ajal toetanud. Vastavalt Keskerakonna põhikirjale pole mul enam võimalik Keskerakonna liige olla, kuid soovin kõigile keskerakondlastele edu, jõudu ja jaksu.

Kinnitan aga veelkord, et ma pole seadust rikkunud ning kogu selles protsessis seitsme ja poole aasta jooksul on mind ebaõiglaselt süüdistatud ja jäetud arvestamata oluline tõendusmaterjal. Seega olen otsustanud pöörduda Euroopa Kohtusse."

Hetkel kuum