Kinnisvara minibuum tõstis Eesti Euroopa tippu

1321-aripaev 14. juuli 2014, 10:38

Eesti on Euroopas kinnisvarahindade tõusu poolest ülivõimsalt esikohal, selgus eelmisel nädalal avaldatud Eurostati andmetest.

Eesti Päevaleht kirjutab, et võrreldi 2013. ja 2014. aasta esimest kvartalit.

Kinnisvarabüroo Uus Maa partner ja juhatuse liige Elari Tamm põhjendab suurt hinnatõusu Eesti majanduse eripäraga. „Mina arvan, et Eesti majandus on nii pisike, et siin toimuvadki muutused nii, et hinnatõus on ühel hetkel kõige kõrgem ja järgmisel hetkel kõige madalam,” ütles ta Eesti Päevalehele. „Pigem ongi Eesti majandus selline, kiiremini tõusev ja kiiremini langev.”

Hinnatõusust rääkides leiab Tamm, et on veel kasvuruumi. „Tallinnas ja ka üle Eesti on palju ruumi kasvada, hinnatõus ei ole veel puudutanud päris paljusid maakondi, see tuleb veel kahtlemata. Kui maakondade eluasemeindeks, turvatunde- ja tarbimis­indeks paraneb, siis kahtlemata tõuseb hind ka seal,” lausus ta.

Loe lähemalt Eesti Päevalehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. July 2014, 10:38
Otsi:

Ava täpsem otsing