29. juuli 2014 kell 14:53

Aasta ajakirjanik naaseb Äripäeva

Alates tulevast nädalast naaseb Äripäeva tänavu aasta ajakirjanikuks valitud Katariina Krjutškova.

Katariina kirjutas mullu Äripäeva parima uuriva loo „Oravad aitas tagasi võimule hämar raha“, mis ilmus 19. aprillil 2013. Katariina paljastas pangadokumentidele tuginedes Reformierakonna endiste juhtide aastaid kestnud vassimise. Selgus, et Siim Kallase, Märt Raski, Andres Lipstoki ja Heiki Kranichi aitasid mõjukatele ametipositsioonidele salapärased toetajad, kes tassisid Reformierakonda sularahapakke.

Äripäeva käsutuses olevale pangakonto väljavõttele tuginedes sai Katariina avalikustada ühe pikalt saladuses olnud Reformierakonna varjatud rahastamise juhtumi, mida teatakse R-Hoolduse nime kandva ettevõtte järgi.

Pärast aasta ajakirjaniku tiitli pälvimist lahkus Äripäeva uurivas toimetuses töötanud Katariina Krjutškova küll Postimehe palgale, kuid otsustas nüüd tagasi pöörduda. Tema sõnul on talle eelkõige südamelähedane uuriv ajakirjandus, millega ta Äripäevas rohkem tegelda saab. Katariina alustab tööd Äripäevas 4. augustil.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum