Marta Jaakson • 28. jaanuar 2014 kell 16:44

Äripäeva ajakirjanik Aasta ajakirjaniku nominentide seas

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) žürii valis täna õhtul toimunud koosolekul aasta ajakirjaniku nominentideks Äripäeva ajakirjaniku Katariina Krjutškova, Eesti Ekspressi ajakirjaniku Margus Järve ja Linnalehe peatoimetaja Tiina Kangro, teatas EALL.

Tiitlile kandideeris viis ajakirjanikku.

EALLi peapreemia Aasta ajakirjanik 2013 antakse kirjutavale ajakirjanikule tema viimase aasta väljapaistva töö eest. Preemia suurus on 4500 eurot (neto), millele lisandub hinnaline meene.

Aasta ajakirjaniku žüriisse kuulusid meediaekspert ja Tartu Ülikooli õppejõud Tiit Hennoste (esimees), Saarte Hääle peatoimetaja Merike Pitk, Postimehe peatoimetaja Mart Luik, Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel, Maalehe peatoimetaja Aivar Viidik, Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg, Eesti Ekspressi peatoimetaja Allar Tankler, Eesti Päevalehe tegevtoimetaja Andres Eilart, Sakala peatoimetaja Hans Väre, BNSi vastutav peatoimetaja Ainar Ruussaar ja Põhjaranniku peatoimetaja Erik Gamzejev.

Aasta ajakirjaniku tiitli võitja avalikustatakse 28. veebruaril Tallinnas Õpetajate Majas toimuval pressipeol.

Hetkel kuum