• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tesla aktsia kõigi aegade rekordi ligidal

  Tesla Motorsi aktsia on kõigest kahe dollari kaugusel märtsis saavutatud kõigi aegade rekordist, mis annab märku, et Wall Streeti silmis ootavad Teslat ees vaid siledad ja sirged teed.

  Tugev tootmisväljavaade tulevaks aastaks, üha suurenev meediakära Tesla uue linnamaasturi Model X üle ning firma megatehase pärast konkureerivad USA osariigid on vaid osa teguritest, mis autotootja väärtpaberile positiivselt on mõjunud, vahendab MarketWatch.
  Tund aega enne börside sulgumist USA idarannikul maksis Tesla aktsia 252,6 dollarit, olles kõigest kahe dollari kaugusel 4. märtsil saavutatud 254,84 dollarilisest tipust.
  Tesla aktsia päevasisene rekord pärines selle aasta veebruarist, kui aktsia käis 265 dollaril ära.
  Praeguse seisuga paistab, et 2015. aastal suudab Tesla tõenäoliselt tootab 100 000 autot, mis on väga tugev tulemus, kommenteeris MarketWatchile Wedbush Securities analüütik Craig Irwin.
  Lisaks on praegu käimas tõeline võiduajamine osariikide vahel, et meelitada just enda koju Tesla uus megatehas. Võitlus tehase eest tähendab ilmselt seda, et võitnud osariik on tehingut Tesla jaoks piisavalt magusaks muutnud ning pakub subsiidiume lisaks, ütles Baird & Co analüütik Ben Kallo.
  Kallo lisas, et Model X-i kohta on väga kõrged ootused ning Tesla suudab selle tootmist kiiremini tõsta kui Model S-i oma.
  Tesla aktsia kõige kõrgemad hinnasihid on Morgan Stanley 320 dollarit ning Dougherty & Co 325 dollarit. Enamik Wall Streeti hinnasihte on praeguse seisuga 250 ja 275 dollari vahel.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Looduskivi on nägus ja vastupidav naturaalne materjal
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Meie planeedi 15–70 km paksune tahke välimine maakoorekiht koosneb erinevatest kivimitest. Inimene on aastatuhandete jooksul õppinud neid kivimeid oma hüvanguks kasutama ning neid ehitus- ja viimistlusmaterjaliks vormima.
Suurpõllumees Tõnu Post: toit ei tohi olla odav
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.
"...sest odavat asja raisatakse," põhjendas Saaremaa põllumajandusettevõtja Tõnu Post Äriplaan 2022 konverentsil oma väidet. Tema sõnul on ka rohepööre põllumajandusele hädavajalik, sest kõik, mis reostab õhku, jõuab otsejoones meie toidulauale.