• Jaga lugu:

  Puusepp: hinnasõjas pole võitjaid

  Tallinna Kaubamaja juht Raul Puusepp ütles võimalikku Maxima hinnasõda kommenteerides, et üheski hinnasõjad pole võitjaid.

  Endine Läti peaminister Aigars Kalvitis pelgab, et Leedu päritolu Maxima võib algatada hinnasõja. Kalvitis kutsus üles hoiatama Maximat dumping hindande eest. Leedus on poeketi riiulitele juba jõudnud Venemaale mõeldud piimatooted, mis on tavatoodetest kuni neljandiku võrra odavamad. Kaubandusketil on plaanis odavate toodete valikut laiendada.
  „Ükski hinnasõda ei saa pikalt kesta. Kui tõesti tullakse alla oma hinna müüma, siis see ei ole jätkusuutlik ja võitjaid hinnasõjas ei ole,“ ütles Selveri ketti omava Tallinna Kaubamaja juht Raul Puusepp.
  Ta lisas, et pole veel teemat organisatsioonid kellegagi otseselt arutanud, on vaid pealkirju meedias näinud. Ettevõte praegu oma strateegiat muutma ei hakka ja keskendub jätkuvalt eestimaiste toodete müümisele. Samuti ei karda Raul Puusepp suurt kliendibaasi kadumist Leedu odavate toodete jõudmisel Eesti turule läbi Maxima.
  Autor: Harry Tuul, Mait Kraun
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.