Merko ehitab Vilniusesse spordihalli

Birjo Must 25. august 2014, 16:38

Merko Ehituse Leedu tütarettevõte sõlmis möödunud nädalal 2,2 miljoni eurose lepingu Vilniusesse spordihalli ehituseks.

20. augustil sõlmiti Merko Ehituse kontserni kuuluva UAB Merko Statyba ja VsI Tarptautine Amerikos mokykla Vilniuje vahel leping Vilniuses asuva Rahvusvahelise Ameerika Kooli spordihalli ehitustööde teostamiseks, teatas ehitusfirma börsile.

Lepingu raames ehitab UAB Merko Statyba spordihalli brutopinnaga 1692 m². Lepingu maksumus on ligikaudu 2,2 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitustööde algus on planeeritud selle aasta oktoobrisse ning valmimine tuleva aasta augustisse.

AS Merko Ehitus hõlmab Eesti juhtivat ehitusettevõtet Merko Ehitus Eesti, Läti turule keskendunud SIA Merksi, Leedu turul tegutsevat UAB Merko Statybat ning kontserni kinnisvaraarenduse äriüksust koos kinnisvara omavate äriühingutega.

Möödunud aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 860 inimesele ning ettevõtte mullune müügitulu oli 262,7 miljonit eurot.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. August 2014, 16:39
    Otsi:

    Ava täpsem otsing