Päev börsil: turud on ootuses

Birjo Must 26. august 2014, 11:23

Aasia börsid olid täna väikeses languses samal ajal kui Euroopa börsidel erilisi liikumisi ei toimunud, kuna investorid ootasid uudiseid.

Stoxx Europe Index kerkis varahommikul Londonis vähem kui 0,1%, 340,5 punktile. Indeks on tänavu juuni alguses saavutatud kuue aasta tipptasemelt kukkunud juba 2,6%. Standard&Poor’s Index kukkus samuti 0,1% ja MSCI Asia Pacific Index kukkus 0,2%, vahendas Bloomberg.

„Gravitatsioon tõmbab turge allapoole pärast seda kui need on otse üles liikunud,“ kommenteeris olukorda CMC Marketsi peaanalüütik Ric Spooner. Turud vajavad häid uudiseid ja kui neid pole, siis liiguvad alla. Hinnad on juba üsna täis.“

Eile rallis Stoxx 600 indeks 1,1%, kuna investorid usuvad, et tööstuse kasvu peatumine euroalal kasvatab pinget Euroopa keskpangale, et alustada rahapoliitika kvantitatiivse lõdvendamisega  (keskpanga ulatuslikud väärtpaberiostud – toim).

Täna avaldatakse USAs kestvuskaupade tellimuste statistika. Bloombergi küsitletud analüütikute hinnangul kasvasid need juulis 8%. Juunis tõusid need 1,7%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. August 2014, 10:21
Otsi:

Ava täpsem otsing