18. september 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Wahlroosi firma investorile parim

Kauppalehti analüüsifirma värskelt koostatud börsifirmade nimekirja esineliku moodustavad järgmisel nädalal Äriplaani konverentsil esineva Björn Wahlroosiga seotud firmad.

Nii tõusis Balance Listi tippu esmakordselt Aktia, kes tegi teisel poolaastal võimsa kasumiparanduse. Aktia üks suuremaid aktsionäre on Sampo, mille nõukogu esimees on Wahlroos. Nimekirja teisel kohal on UPM-Kymmene, mille nõukogu esimees ja üks aktsionäre kas otse või oma firmade kaudu (nt Mandatum) on samuti Wahlroos. Sampo ise on ahvatlevamate aktsiate nimekirja kolmas ja neljandal kohal on Nordea, millest Sampo omab 21%.

Balance Listis järjestatakse börsifirmad 12 näitaja põhjal, eeldusel, et tippu tõusevad ettevõtted, mis on keskmiselt parimad investeerimiskohad 1-2 aastases perspektiivis. Nimekirja uuendatakse seitse korda aastas. (lugu järgneb peale reklaami)

Järgmisel kolmapäeval Tallinnas toimuval Äriplaani konverentsil on Wahlroosil ainsa erandina veidi pikem esinemisaeg, 45 minutit, millest enamiku on ta lubanud jätta küsimusteks/ vastusteks. Tule küsi, kuidas edukalt majandada siit.

.

Autor: 1321-aripaev

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt