• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: nafta hind langes 2 aasta põhja

  New Yorgi börsFoto: Bloomberg

  USA aktsiad taandusid pärast eilset tugevat tõusu, mil Standard & Poor’s indeks tõusis 2 protsenti, mis oli aasta suurim päevane kallinemine. Energiasektor oli täna languses, sest nafta hinnalangus on jätkumas.

  „Turu liikumine on tingitud peamiselt investorite ja kauplejate emotsioonidest ja üleüldisest sentimendist,“ ütles investeerimisfirma Wedbush Securities Inc aktsiatehingute juht Michael James Bloombergile.
  „Lühiajaliselt on kindel, et kõrge volatiilsus jääb püsima. Kauplejate sentimenti silmas pidades on selge, et aktsiad jätkavad suurte hinnamuutuste tegemist, turul pole vaja hetkel konkreetseid andmeid,“ lisas James.
  Cimarex Energy Co ja Helmerich & Payne inc langesid 4,6 protsenti ning juhtisid energiasektori langust. Ravimifirma Biogen Idec Inc langes 5,4 protsenti, sest ravimite müük ei vastanud analüütikute ootustele. Yahoo! Inc tõusis tänu headele tulemustele 4,5 protsenti. Kiibitootja Broadcom Corp tõusis 5,5 protsenti, sest teatas samuti oodatust paremad majandustulemused.
  S&P 500 indeks langes kokku 0,7 protsenti 1927,11 punktini. Dow Jones langes 0,9 protsenti ning lõpetas päeva 16 461,32 punktil. Nasdaq Composite odavnes 0,8 protsenti.
  WTI Toornafta hind langes 2,4 protsenti rohkem kui kahe aasta madalaimale tasemele. USA teatas, et naftainventuuride maht kasvas eelmisel nädalal 7,11 miljoni barreli võrra, mis ületas analüütikute ootusi. Brent toornafta langes täna kokku 1,73 protsenti. Kulla (comex) hind langes 0,85 protsenti ning sulgus 1241,10 dollaril untsi kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Nokia kasum tegi suure hüppe
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Nokia teatas kolmanda kvartali tulemustes, et on kasvatanud ärikasumit ligi 30% ning ületas tulemustega analüütikute ootuseid, vahendab Kauppalehti.
Hübriidõpe pani õppeasutused nutikaid lahendusi otsima
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Koolid on viimase paari aastaga pidanud leidma nutikaid tehnilisi võimalusi, kuidas lisaks kaugtööle edukalt korraldada ka hübriidõpet.
Kümnendik pensionirahast kulus laenude tagasimaksmisele
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.
Septembris välja makstud teise pensionisamba raha abil maksti Eestis tegutsevatele pankadele laene tagasi ligikaudu 100 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.