• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sakkov: mul on hea meel, et EA hakkab arenema

  Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik SakkovFoto: Andres Haabu

  Tallinna Lennujaama juhatuse liikme Erik Sakkovil on hea meel, et Infortari Grupp on otsustanud omandada Estonian Airi enamusosaluse, sest ta on oodanud, et Estonian Air hakkaks jälle arenema ning pikk saneerimine ja rekonstrueerimine läbi saaksid.

  „Kui vaadata Infortari ja nende omanike ajalugu, siis tuleks vaadata, mis seisust alustati ja kuhu on nad välja jõudnud. Võib absoluutselt kindel olla, et enam parimat varianti ei olegi võimalik leida ja isegi tahta,“ märkis Sakkov.
  Ta lisas, et Estonian Airi puhul on igasugune lahendus, mis viib firma arenguteele, väga hea. „Mina näen puhtalt praegu seda, et seda ettevõtet minnakse arendama. Meie kui kodulennujaam saame olla selle üle ainult õnnelikud,“ tõdes Sakkov.
  Küsimusele, kas Infortar peaks omandama 100% Estonian Airist või peaks riik ikka mingi osaluse endale jätma, vastas Sakkov, et selles küsimuses ei ole lennujaamal seisukohta. „See tuleb teha niimoodi, nagu investorid ise tahavad, et nad tunneksid ennast investeeringu juures kindlalt ja hästi,“ sõnas ta. „Meie jaoks on Estonian Air suur klient, neljandik lennujaamast, ja meie jaoks on tähtis, et see lennufirma areneks ja lendaks võimalikult paljudesse kohtadesse ning tooks inimestele rõõmu.“
  Küsimusele, kas Infortari jaoks ei ole see liiga riskantne tehing, vastas Sakkov, et ta ei tea, mis moodi uued omanikud kavatsevad ettevõtet arendada. „Nende senine tegevus ja ajalugu on näidanud seda, et nad on väga tõsised ja võimekad. Ju nad lähevad tegema seda asja väga kihvtiks ja heaks,“ lausus Sakkov.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
USA aktsiaturud alustasid nädalat jõudsa tõusuga
USA aktsiaturugude peamised indeksid taastusid täna suuresti möödunud nädala Tänupüha-langusest.
USA aktsiaturugude peamised indeksid taastusid täna suuresti möödunud nädala Tänupüha-langusest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.