Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti puhkaja jaoks on Bulgaaria popp

  Presidendipalee Bulgaaria pealinnas Sofias.Foto: Andres Haabu

  Sel hooajal näib väga populaarne reisisihtkoht Bulgaaria, kuhu on lühike lennureis ja kohapeal soodsad hinnad, ütles TEZ Touri turundus- ja kommunikatsioonijuht Svetlana Vertjanova.

  Vertjanova sõnul mõjutab kehv ilm positiivselt paketireiside müüki. “Türgi, Kreeka ja selle hooaja uudissihtkoht Itaalia on samuti väga populaarsed,” märkis ta. “Bulgaaria aga sobib hästi väikelastega peredele.”
  TEZ Touri klient reisib Vertjanova sõnul hea meelega lähedalasuvatesse sooja kliimaga riikidesse, nagu Türgi ja Kreeka, kuhu lennuaeg on 3,5 tundi. Samuti on avastatud Bulgaaria, kuhu lendab isegi 2,5 tundi.
  Mis puudutab aga keskmise pakettreisi hinda, siis seda on Vertjanova sõnul väga raske öelda, kuna kõik sõltub valikutest. “Kui proovida leida seda keskmist, siis see võiks jääda vahemikku 500-1000 eurot inimese kohta.”
  Kreeka reisijate arv aina kasvab
  TEZ Touri Kreeka reiside sihtkohad on Kreeta ja Rhodose saar ning sinna reisijad võivad tunda ennast rahulikult, sest elu kulgeb seal omas rütmis, kommenteeris ettevõtte turundus- ja kommunikatsioonijuht. Põhilised sündmused leiavad aset Ateenas, lisas ta.
  “Soovitame suhtuda riigi majandus-poliitilistesse sündmustese neutraalselt ning nautida puhkust. Sularahas arveldamine väikestes ärides ja kohvikutes on seal alati olnud põhiline makseviis, seega tuleks sularaha alati piisavas koguses kaasa võtta,” toonitas Vertjanova.
  “Õnneks Kreekasse reisijate arv aina kasvab, praegune olukord ei peleta turiste. Kreeka saared pakuvad puhkajale kõike: sportimis- ja vaba aja veetmise võimalusi, hoogsat ööelu, randu ja mere võlu, ja sellest küllastudes võib pageda avastama mägi- või kalurikülakesi,” loetles ta.
  Kreekasse reisimine on Vertjanova kinnitusel turvaline ning kõik turismiga seotud institutsioonid nagu lennujaamad, hotellid jne toimivad igapäevarežiimis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Nõustajad: tehinguturg kukkus, aga vaba raha otsib sihte – ka Eestis
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Pärast rekordilist aastat tehingumaastikul on tehingute maht tänavu langenud ning turul valitseva ebakindluse tõttu võib oodata eelneva aastaga võrreldes mõnevõrra madalama aktiivsuse jätkumist, kuid PwC tehingute nõustamise eksperdid Raul Ruubel ja Sass Karemäe soovitavad vaadata karuturust kaugemale ja keskenduda pikale perspektiivile.
Maailma suurim kaevandusfirma teenis kopsaka kasumi Ettevõte maksab rekordilist dividendi
Kaevandushiid BHP Group teenis tänu kivisöe ja teiste toorainete hinnatõusule kopsaka kasumi, lisaks teatati rekordilisest dividendist, vahendab Reuters.
Kaevandushiid BHP Group teenis tänu kivisöe ja teiste toorainete hinnatõusule kopsaka kasumi, lisaks teatati rekordilisest dividendist, vahendab Reuters.
Reaalajas börsiinfo
Kui juhid, siis tee seda hästi
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
Juhi töö on raske. Loomulikult mitte füüsiliselt, vaid vaimselt ja eelkõige emotsionaalselt. Vastutus ja pinge on suur. Uuringud näitavad, et 50-70% sellest, kuidas töötajad tajuvad organisatsioonis valitsevat õhkkonda, sõltub ühe inimese-liidri-tegevusest.
TOP: Pereettevõtete ladviku moodustavad kaubandusärid
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Teist korda välja antava Pereettevõtete TOPi esikümnesse maandusid sel aastal ennekõike kaubandusettevõtted, mis tegustsevad veondus- ja transpordisektoris. Esikümne autasustamine toimub esimesel
Šiauliai pank peatas rublamaksed, Venemaa marus
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.
Alates tänasest peatas Leedu Šiauliai pank kõik maksed Vene rublades, mis tõi juba sellest teatamise ajal kaasa Venemaa tormilise reaktsiooni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.