Starman laiendas Leedus haaret

19. september 2016, 09:51
Starman Grupi juht Aivo Adamson
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160919/NEWS/160919781/AR/0/Aivo-Adamson.jpg

Starman Gruppi kuuluv Cgates omandas Leedus Paneveþyses ja Ukmergës televisiooni- ja internetiteenuseid pakkuva ettevõtte TPG, jätkates nii grupi strateegiat laieneda Leedus.

Starman Grupi juhatuse esimees Aivo Adamson ütles pressiteate vahendusel, et Leedu telekomiturg on erinevalt Eestist väga killustunud. “Leedu turgu iseloomustab tugev regionaalne mõõde, mis aga seab piirid tarbijale pakutava teenuse arendamisvõimekusele,” märkis ta.

Tehinguga omandatud Telekomunikaciniu paslaugu grupele (TPG) kuulub kolm televisiooni- ja internetiteenuste pakkujat Paneveþyses ja Ukmerges – Kateka, Elekta ja Teletinklas.

Kevadel omandas Cgates Leedus Elektrenai ja Kaiðiadoryse linnades tegutseva operaatori Remo televizija. Paneveþyses ja Ukmerges tegutsevate operaatorite omandamisega suureneb Cgatesi klientide arv 18 000 võrra, ulatudes kokku ca 170 000 majapidamiseni. TPG ostutehingu järel pakub Cgates televisiooni- ja internetiteenuseid Leedu suurematest linnadest Vilniuses, Kaunases, Ðiauliais, Marijampoles, Paneveþyses, Alytuses, Ukmerges jm.

Aastal 1992. asutatud Starman on Balti riikide juhtiv TV- ja internetiteenuste pakkuja. Leedu ettevõtte Cgates omandas Starman 2015. aastal. Starman Grupis töötab ligikaudu 600 inimest, ettevõtte peakontor on Tallinnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. September 2016, 09:55
Otsi:

Ava täpsem otsing