Väikepoodnikud ahastavad tubakamüügi piirangu pärast

Väikepoodnikud ahastavad tubakamüügi piirangu pärast  Foto: Bloomberg
Äripäev • 16. detsember 2016 kell 11:09

Ligi 300 Eesti väikepoodnikku pöördus valitsuse poole palvega peatada tubakatoodete müügipiirangud ja väljapaneku keelustamine.

Väikepoodnikud on seisukohal, et kui valitsus keelustab tubakatoodete väljapaneku, toob see maapiirkondades väikekaubanduse hääbumise. "Tubakatoodete väljapaneku keelamine, selleks vajalikud ümberehitustööd tähendavad meie jaoks sadadesse tuhandetesse eurodesse ulatuvat kulu, mis ei ole põhjendatud ega jõukohane," kommenteeris Eesti väikekaupluste keti RRLektus juhatuse liige Rein Reinuvee.

Valitsus toetas eile eelnõud, mis märgatavalt karmistab tubakatoodete müügipiiranguid ja muu hulgas keelab tubakatoodete väljapaneku ja tubakatoodete kaubamärkide tutvustamise jaekaubanduse müügikohtades.

Hetkel kuum