Sirje Rank • 6. aprill 2017 kell 10:30
Uudised
Ainult tellijale

Rootsi sai Amazoni suurinvesteeringu, miks?

Amazon Web Services teeb Rootsi kolm andmekeskust – Västerasi, Eskilstunasse ja Katrineholmi.  Foto: Scanpix/Reuters

Maailma ühe kõige kiiremini kasvava pilveteenuste ettevõtte Amazon Web Services otsus teha Stockholmist oma Põhjala keskus tekitas soomlastes kohe küsimuste – milles meie halvemad oleme, et sellised investeeringud Rootsi lähevad.

Amazon Web Services (AWS) teatas sel nädalal, et teeb Rootsist ühe oma suure andmekeskuspiirkonna. See tähendab kolme andmekeskuse rajamist – Västerasi, Eskilstunasse ja Katrineholmi, mis oleksid valmis juba tuleval aastal. Perspektiivis võib see tähendada miljarditesse dollaritesse ulatuvaid investeeringuid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum