• Jaga lugu:

  Priit Perens lahkub Swedbanki Balti juhi kohalt

  Priit PerensFoto: Eiko Kink

  Balti panganduse juhi Priit Perensi asemele määrati täna Charlotte Elsnitz. Perens jätkab tööd Swedbanki grupi krediidiorganisatsioonis, teatas Swedbank.

  Charlotte Elsnitz töötas Swedbanki Balti panganduse finantsjuhina. Perensi uueks ülesandeks jääb kindlustada Baltikumi teadmiste esindatus laenuandmisel, teatas pank.
  Swedbanki grupi juht Birgitte Bonnesen ütles pressiteates, et Elsnitzi kogemus ja tugevad juhiomadused teevad temast sobiva inimese Balti panganduse juhi rolli. „Charlotte'i jaoks on oluline kindlustada, et meie äritulemused Baltikumis oleksid endiselt tugevad ja samal ajal toimetaks Baltikum kooskõlas Swedbanki strateegiaga,“ sõnas ta.
  Elsnitz töötab Swedbanki grupis 2007. aastast ning enne Balti panganduse juhtkonnaga liitumist tegutses ta mitmel juhtival ametikohal. Enne pangaga liitumist töötas ta Rootsi Finantsinspektsiooni kapitaliüksuse juhina.
  Priit Perens töötas Swedbanki Balti panganduse juhi kohal 2015. aastast. 2008-2014 oli ta Swedbank Eesti juht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".