Äripäev • 3. august 2017 kell 11:27

KredExi tütar täiendas nõukogu

KredEx Krediidikindlustuse juht Meelis Tambla.  Foto: Andres Haabu

KredEx Krediikindlustuse nõukogu koosseisu lisandus uusi liikmeid: Kaupo Reede asemele võeti kaks uut spetsialisti, teatas riigifirma.

Majandusministeeriumi majandusarengu osakonna juhataja Kaupo Reede asemel lisandusid nõukokku kaks uut liiget: ettevõtja ja TTÜ majandusteaduskonna õppejõud Ivo Karilaid ning IT-tarkvaraga tegeleva DataCatering juhatuse liige Kristjan Värton.

Varasemast koosseisust jätkavad KredEx Krediidikindlustuse nõukogus SA KredEx juhatuse esimees Lehar Kütt ja rahandusministeeriumi kindlustuspoliitika osakonna nõunik Kertu Fedotov.

Nõukogu liikmete volitused kehtivad kolm aastat. Asutuse juht on Meelis Tambla. KredEx Krediidikindlustus on krediidiriskide kindlustusettevõte, mis pakub võimalust kindlustada laekumata arvetest tekkivate kahjude vastu. Ettevõte on kindlustanud Eesti firmade müügikäivet 81 riigis enam kui 2 miljardi euro ulatuses.

Hetkel kuum