Äripäev • 29. märts 2018 kell 6:49

Aasta turundustegu oli Coop Panga turuletoomine

Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink  Foto: Sander Ilvest, Postimees/Scanpix

Eile õhtul tunnustati Nordea Kontserdimajas Password 2018 galal Eesti turunduse parimaid. Kaalukaima auhinna ehk aasta turundusteo Grand Prix võitis Coop Pank.

Coop Pank loodi usus, et elu Eestis ei pea koonduma ainult suurlinnadesse, vahendas bestmarketing.ee. Panganduse ja kaubanduse integreerimise tulemusel tekkis Eesti pangandussektori suurim teenindusvõrk ning elementaarsed pangateenused said hästi kättesaadavaks.

Aasta turundusteo finaali jõudsid:

Circle K kaubamärgi turuletoomine EestisStarmani vabalevi kanalite kadumineTelia vabalevi kampaaniaTelia küberkiusamise vastane teavituskampaania "Suurim julgus"Tele2 jõuluväljakutse: taaskasutame reklaame

Vaata teisi võitjaid ja nominente siit.

Loe lähemalt turundussaidilt bestmarketing.ee.

Hetkel kuum