• Jaga lugu:

  Neivelti Pocopay 1,3 miljoniga kahjumis

  Indrek NeiveltFoto: Eiko Kink

  Ettevõtja Indrek Neivelti asutatud aktsiaselts Pocopay, mis pakub mobiilirakenduste kaudu makse- ja muid finantsteenuseid, kasvatas mullu käivet, kuid jäi üle 1,3 miljoni euroga kahjumisse, vahendas ERRi uudisteportaal.

  Mullu oli Pocopay käive ligi 350 000 eurot ehk üle kahe ja poole korra enam 2016. aastaga võrreldes, mil see jäi ligi 137 000 euro juurde. Kasvas aga ka kahjuminumber, kukkudes 1,307 miljoni euroni, kirjutab ERR.
  Kahjumis on ettevõte olnud ka varasematel aastatel: 2016. aastal jäädi miinusesse üle 672 000 euroga ning aasta varem ligi 596 000 euroga.Pocopay varad moodustasid 2017. aasta detsembri lõpu seisuga ligi 2,348 miljonit eurot ning ettevõttes töötas 15 täistööajaga töötajat.
  Ettevõtte tegevjuht Indrek Neivelt ei näinud mullustes tulemustes põhjust pessimismiks ja kirjutas tegevusaruandes, et usutavasti tuleb tänavune aasta palju edukam.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Alexander Elder hoiatas Toomase konverentsil pullituru lõpu eest
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.