• Jaga lugu:

  Hiinlased said loa osta Radissoni

  Hiinlaste tehingus omaniku vahetavasse Radissoni hotelliketti kuulub ka hotell Tallinna keskklinnas.Foto: Andres Haabu

  Euroopa Komisjon andis loa Hiina hotellifirmale Jin Jiang osta teiselt Hiina hotellifirmalt HNA Group Radissoni hotellikett.

  Esmaspäeval teatas Komisjon, et ei ole vastu sellele, et Jin Jiang International Holdings ostab nii Radissoni Ameerika Ühendriikide kui ka Euroopa ärid.
  Jin Jiang tegutseb praegu hotelliturul peamiselt Groupe du Louvre'i hotellidega. Ostu järel võib ketist saada maailma suuruselt seitsmes tegija.
  Radissoni hotellid kuulusid ka varem Hiina ettevõttele HNA Groupile, mis teatas müügilepingust augustis. Radissoni Euroopa ärid on noteeritud Stockholmi börsil, sellest ostab Jin Jiang alguses 51 protsenti, mille eest maksab 3 miljardit Rootsi krooni (ligi 290 miljonit eurot). Hiljem ostetakse ka kõik ülejäänud aktsiad.
  Ühendriikide äride müügihinda ei ole avalikustatud, seal tegutses HNA Group alates 2016. aastast, mil osteti Carlson Hotelsi kett.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.