Risk, mis pühkis tuhandeid

USA dollar  Foto: STR
investor Toomas • 20. november 2018 kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Värskelt oma portfelli revideerides tabas mind halb üllatus – minu portfellist on ainuüksi ühe positsiooni kaudu ja vähem kui poole kuuga haihtunud pea 2250 dollarit.

Tegemist on positsiooniga, mida olen siiani ja pean jätkuvalt üheks mind kriisi vastu kindlustavaks turvasadamaks. Jah, jutt käib Altriast, mille aktsia maksis veel 8. novembril enne turgude avanemist 65,13 USA dollarit, kuid võttis seejärel suuna alla ega pole nokka üles saanud kuni tänaseni. Eile Ameerika Ühendriikide börsi avamise eelselt maksis see väärtpaber 56,78 dollarit ning minu 250 väärtpaberi juures tähendab see märgatavat rahalist kaotust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum