Jaanus Vogelberg • 8. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Kaitsjad tahavad Türgi ja Poola laevatehaste kaasamist Tallinna Sadama kohtusaagasse

Tallinna Sadama kriminaalasja eelistung   Foto: Andras Kralla

Tallinna Sadama altkäemaksuafääris süüdistatava Allan Kiili kaitsjad Aivar Pilv ja Marko Pilv vaidlustasid riigikohtus kohtumääruse, millega jäeti kriminaalasjas Türgi ja Poola laevatehaste esindajad kohtuprotsessi kaasamata, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Kaitsjate hinnangul tuleb Poola ja Türgi laevatehased kaasata kohtumenetlusse kolmandate isikutena, kuna kriminaalasjas võib TS Laevade tsiviilhagi puudutada ka laevatehaste õigusi ja huve sõltumata sellest, et nad pole asjas süüdistatavad.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt