Kristjan Pruul • 10. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Tüli kinnisvarakuulutuste äris praegu konkurentsiametit ei köida

1Partner Kinnisvara juht Martin Vahter.  Foto: Eiko Kink

Kartellileppes süüdistatud ja kohtus oportuniteediga pääsenud kinnisvarafirmade hinnangul on probleem endiselt hoopis kinnisvaraportaalides, mis ettevõtjate sõnul häbematult turuolukorda ära kasutavad ja hindu tõstavad.

Pindi Kinnisvara ja 1Partner Kinnisvara juhid teatasid kolmapäeval, et Eesti Meedia kontserni kuuluvad kinnisvaraportaalid kv.ee ja City24 tõstsid aastavahetusel kuulutamise hinda ligikaudu kaks korda. Kinnisvarafirmad lõid küll vahepeal koos Ekspress Grupiga oma konkureeriva kuulutusteportaali, kuid nende hinnangul on jätkuvalt tegu turgu valitsevas seisundis oleva ettevõttega, mille hinnakujunduspoliitika vastu võiks konkurentsiamet huvi tunda.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt