• Jaga lugu:

  ERMi vana maja seisab ikka tühjalt

  Kolmandat talve kütab maksumaksja hoonet, millele omanikku leitud ei oleFoto: Postimees/Scanpix

  Kuna kolm riigihalduse ministrit järgemööda pole suutnud otsustada, kas ERMi vana näitusemaja peaks saama endale Tartu linn, üliõpilaskorporatsioon Sakala või peaks see minema oksjonile, seisab hoone kolmandat talve tühjana, vahendas ERR.

  Hoone kuulub RKAS-ile, mis püüdis 2017. aastal maja maha müüa, kuid Tartu linn soovis maja endale saada, hiljem pakkus Sakala hoone eest 610 000 eurot ning Tartu linn 500 000 eurot. Kuna riigiettevõttele pole kohane majanduslikult kahjulikke valikud teha, siis jäi see otsus riigihalduse ministrile, kuid kolm järjestikust ministrit seda otsust teha pole suutnud.
  "Tänase Isamaa kohalikud juhid sooviksid näha enampakkumist, kuid kohalikud Reformierakonna ja Keskerakonna juhid sooviksid maja Tartule," selgitas praegune riigihalduse minister Janek Mäggi kohapeal tekkinud patiseisu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Euroopa aktsiaturud taastuvad eelmise nädala järsust langusest Baltikumis langus
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna eelmise nädala järsust langusest taastunud, sest omikrontüvega seotud hirmud on taandunud, vahendab Reuters.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Põllumajanduse esindajad kritiseerivad valitsuse kliimaseisukohta
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.
Valitsuse kliimaseisukoht seab toidutootmise löögi alla, samuti puudub mõjuanalüüs, teatas põllumajandus-kaubanduskoda.