Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Higi ja pisaratega palgatöötajast ettevõtjaks

Tippkokk Roman Zaštšerinski hindab ettevõtjana otsustamise ja tegemise vabadust.  Foto: Raul Mee

Nüüdseks Tallinnas kolme restorani omav tippkokk Roman Zaštšerinski otsustas kümme aastat tagasi loobuda palgatööst ning hakata endale ise tööandjaks – tippu jõudmine ei tulnud aga lihtsalt.

Ettevõtlusega alustamine oli Zaštšerinski jaoks justkui tundmatus kohas vette hüppamine. “Koka erialal teadsin ma kõike, mis võib valesti minna, ettevõtluses jääb mul haridusest puudu,” tunnistas ta Äripäeva raadio saates “Ideest kasumini”.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum