Liis Amor • 8 juuni 2019
Uudised
Ainult tellijale

Ahv lohistas pensionäri – kas kindlustus maksab?

Eestlased on reisidel muutunud üha aktiivsemaks ja sattunud ka ekstreemsematesse olukordadesse, kus kindlustus on pidanud kahju hüvitama. Üks juhtum on seotud ka ahviga.  Foto: EPA

Eesti inimeste reisid muutuvad üha ekstreemsemaks ning seetõttu võetakse reisikindlustuse juurde ka ohtliku tegevuse lisakaitse.

"Meil oli üks juhtum, kuidas üks Eesti pensionär käis Kanaari saartel looduspargis ja üks ahv tahtis tema kotti käest ära tõmmata. Eesti pensionär nüüd nii nõrk naine ka ei ole ja tema oma kotti juba ahvile ei anna, aga kuna ahv oli nii tugev, siis ta lohistas seda naisterahvast ikka mitu meetrit enda järgi ja meie au oli tema ravikulud kinni maksta. Samas kott jäi talle alles," tõi Äripäeva raadiosaates "Fookuses on kindlustus" Salva Kindlustuse kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt markantse näite päriselust.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum