Allan Rajavee • 8. detsember 2019 kell 9:32
Uudised
Ainult tellijale

Ukraina sai esialgse kokkuleppe 5,5 miljardi dollari suuruse laenu osas

IMFi laenutugi kindlustab president Volodomõr Zelenskõi selja tagust homme taasalgavate rahukõneluste ajal Venemaaga  

Ukraina lõpetas edukalt läbirääkimised rahvusvahelise valuutafondiga (IMF) 5,5 miljardi dollari suuruse laenuprogrammi osas. Edu annab president Volodomõr Zelenskõile positiivse tõuke enne rahukõnelusi Venemaaga.

Ukraina presidendi sõlmitud kokkulepe sisaldab ka poliitikameetmeid, mida Ukraina valitsus peab kolmeaastase laenuprogrammi käigus ellu viima, ütles IMFi tegevdirektor Kristalina Georgieva laupäeval avalduses pärast telefonikõnet president Zelenskõiga, vahendab Bloomberg.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum