Katariina Krjutškova • 12. detsember 2019 kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Kurikuulus Hando Hanschmidt hakkab süüd lunastama

Hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalasjas süüdistati Hando Hanschmidti (fotol) raamatupidamiskohustuse rikkumises.  Foto: Andras Kralla

Restorani- ja hotelliärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri kriminaalasjast eraldati neli süüdistuse saanud isikut, kes lähevad kokkuleppele. Nende seas on ka pankrotistunud MiniCrediti endine juhatuse liige Hando Hanschmidt, kes hakkab arvatavasti ühiskondlikult kasulikku tööd tegema.

Samas kriminaalasjas kannatanut ehk pankrotistunud kiirlaenuäri MiniCreditit esindanud pankrotihaldur Martin Krupp sõnas, et toetas Hanschmidti kokkuleppemenetlust, sest viimane hakkas lõpuks loogilist juttu rääkima.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum