Äripäev • 31 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Tallinnas kahtlustati kahel turistil Hiina viirust

Haigusekahtlusega turistid olid terviseameti kinnitusel Tallinna vanalinnas.  Foto: Raul Mee

Tallinna kiirabi toimetas täna Lääne-Tallinna keskhaiglasse kaks Hiinast pärit turisti, et kontrollida nende tervislikku seisundit ja selgitada välja, kas nad võivad olla nakatunud Hiinas leviva uut tüüpi koroonaviirusega, teatas terviseamet.

Terviseameti erakorralise meditsiini osakonna juhataja Martin Kadai sõnul tekkisid Tallinnas viibivatel Hiina turistidel sümptomid, mis võivad viidata Hiinas levivale uuele koroonaviirusele 2019-nCoV. "Turistid toimetati haiglasse, kus esmalt selgitatakse välja, kas koroonaviiruse kahtlustel võib olla alust," ütles Kadai. "Hoiame avalikkust olukorra arengutega kursis."

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum