Allan Rajavee • 20. veebruar kell 14:23
Uudised
Ainult tellijale

Eestlased saavad Suurbritannias elada seniste reeglite järgi

Brexiti-järgsed reeglid Suurbritannias pannakse paika vaid Westministeris.  Foto: Andres Haabu

Suurbritannia valitsuse plaan piirata sisserännet punktipõhise töörändeskeemi abil on saareriigi juhtide suveräänne otsus, mis aga ei pruugi mõjutada praegu Ühendkuningriigis elavaid Euroopa Liidu kodanikke, kirjutas Eesti välisministeerium Äripäevale saadetud kommentaaris.

"Eesti soovib võimalikult vaba liikumist ka pärast üleminekuaja lõppemist. Euroopa Liit lähtub siin vastastikkuse põhimõttest. Samas nende inimeste jaoks, kes praegu Ühendkuningriigis elavad ja üleminekuperioodi jooksul Ühendkuningriiki elama lähevad, kehtivad senised reeglid," kinnitas välisministeerium.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum