Kristjan Pruul • 14. september kell 5:49
Uudised
Ainult tellijale

Maris Jesse laseb konkurentsiametil vendade Linnamägede apteegiäri uurida

Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse  Foto: Raul Mee

Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Maris Jesse palub konkurentsiametil uurida, kuidas Margus ja Aivar Linnamäe ravimite hulgimüügiturul tegutsevad ja kas nende koostöö annab alust arvata, et tegemist on turgu valitseva olukorraga.

"Palun Konkurentsiametil hinnata Apteekide Koostöö Hulgimüük OÜ seotust teiste ravimite hulgimüügiga tegelevate ettevõtetega, sealhulgas ka sisseostetavate põhiteenuste kaudu, ning anda hinnang, kas teenuseid ostetakse võrreldavate turuhindadega," kirjutas Jesse konkurentsiametile saadetud kirjas, millest esimesena teavitas Õhtuleht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum