Rivo Sarapik • 30. aprill kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Margus Rink kaalus hiljuti uut ametit: oli ikka väga raske kuu

Konkursi parim juht 2021 üks finalist, Coop Panga juht Margus Rink.  Foto: Andras Kralla

Parima juhi konkursi finalist, Coop Panga juht Margus Rink tahaks juhikarjääri lõpetada koolijuhina. Ta on seda hiljaaegu ka tõsiselt kaalunud, kuid otsustas siiski Coop Panga juhina jätkata. Ametivahetus olnuks ebaõiglane kolleegide, panga omanike ja aktsionäride suhtes.

Äripäeva Raadio saatele "Juhi jutud" antud intervjuus tuli juttu sellest, kes on Margus Rinki karjääri kõige rohkem mõjutanud, miks teisi on parem juhtida kui suudad ja oskad end juhtida, kuidas töö- ja eraelu tegemised balansis ja terved hoida, kalliks maksma minna võinud veast, juhtide pommitamisest, hooletult tehtud karjäärivalikute hinnast ja paljust muust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum