Uudised
Ainult tellijale

Pealinna ametnikele maksti mullu kokku preemiat üle miljoni euro

Linnapea ja abilinnapead preemiat ei saanud, küll aga said kopsakaid preemiaid teised linnaametnikud. Linnapea Mihhail Kõlvart (vasakul) teenis mullu 6162 eurot kuus palka, abilinnapea Kalle Klandorf (paremal) teenis kuus keskmiselt 5200 eurot palka.  Foto: Andras Kralla

Tallinna linnaametnikest teenis eelmisel aastal kõige rohkem linna finantsdirektor Katrin Kendra, keskmiselt 6501 eurot kuus.

Äripäev reastas Tallinna linnaametnikud, kes teenisid mullu üle 50 000 euro aastas palka. Aasta kogutasusse on sisse arvestatud ka muutuvpalk, mille hulka arvestatakse ametnikule makstud tulemuspalk, preemia ja lisatasu täiendavate tööülesannete eest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum