Artikkel
 • Jaga lugu:

  Äripäev teeb digipöörde

  Äripäeva paberleht senisel kujul kaob uuel aastal ajalukku, päevauudised on veebis ja paberil hakkab ilmuma uus ajakiri.Foto: Liis Treimann

  Äripäeva paberlehe asemel ilmub järgmisest aastast ajakiri, sest päevauudiste paberile trükkimise aeg on ümber saanud. Väljaanne keskendub edaspidi veelgi rohkem veebile, mida lõviosa tellijatest eelistab juba ammu.

  Paberil ilmumist Äripäev siiski ei lõpeta. Veebi kõrval võtab ajalehe asemel koha sisse igakuine ajakiri, kus presenteeritakse tuntud edetabeleid, nagu Rikaste TOP, Palga TOP ja Gaselli TOP.
  Äripäeva lugeja on veebis. Kõigil meie ligi 20 000 tellijal on digikonto. Nad loevad, vaatavad ja kuulavad head ajakirjandust nutiseadmest ja arvutist. Uudiseid ettevõtete ja ettevõtjate käekäigust, uurivaid paljastusi saladuses hoida püüdvatest tehingutest, diskussiooni tekitavaid arvamuslugusid, teemaveebe kaubandusest iduportaalini foundMe. Paljud Äripäeva raadio podcastid on kättesaadavad vaid Äripäeva tellijatele, nagu ka Infopangas olev üldinfo kõigi Eesti ettevõtete kohta.
  Üha enam tellijatest kasutab teenust ”Minu Äripäev”, pannes seiresse talle huvipakkuva isiku, firma või teemavaldkonna ja koostades nii endale ise igapäevase uudiskirja ehk digiajalehe. See ongi tulevik.
  Sisu on Äripäeva lehel aripaev.ee järjest enam. Sügisel tuleme välja uuenenud TOPide ja erilehtede keskkonnaga, mis on senisest tunduvalt lugeja-, aga ka reklaamkliendisõbralikumad. Uuest aastast tuleme Äripäeva saidil välja väikeettevõtete rubriigiga, samuti lisame võimaluse artikleid kuulata. Hakkame esitlema Infopanga konkurentsiraporteid eri majandusharude kohta ning lugude juures ettevõtete majandusnäitajaid.
  Seetõttu ongi uuest aastast ilmuva hakkavad Äripäeva kuukirjad vabad päevauudistest ja keskenduvad edetabelite edastamisele. 12 numbrit aastas, üks iga kuu. Vähemalt 82 lehekülge. Jaanuarinumbris ettevaade aastale, siis erinevad edetabelid, nagu Gaselli TOP, Palga TOP, Investorite TOP, Rikaste TOP ning detsembris tagasivaade koos aasta ettevõtja valimisega. Tugeva toimetuse loodava sisuga: kuukirjades ilmuvad tabelite kõrval ka Äripäeva ajakirjanike kirjutatud lood edetabelites silma paistnud ettevõtetest ja ettevõtjatest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ehituspood Viimsis paneb uksed kinni: "Ootame tormiseid aegu“
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Eksperdid: Eesti pensionisüsteem toetub liiga raskelt esimesele sambale
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Börsihaid alustavad karuturul jahti 5000 eurole
Täna saab alguse LHV korraldatud traditsiooniline virtuaalne aktsiamäng “Börsihai”, mille peaauhind on 5000 eurot.
Täna saab alguse LHV korraldatud traditsiooniline virtuaalne aktsiamäng “Börsihai”, mille peaauhind on 5000 eurot.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
LinkedIni ekspert juhtidele: tehke rohkem kisa ja kära, hoiate raha kokku
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Hirmust tuleb rääkida, et seda mitte karta
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Elektri universaalteenuse hinnaarengu määrab saastekvoodi turg
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.

Olulisemad lood

Oluline võit Ukrainale: vene väed suruti Lõmanist välja
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.