• Jaga lugu:

  Keskerakond, jätke kriminaalne kingitus endale!

  Koit BrinkmannFoto: Erik Prozes

  Keskerakonna Narva piirkond tegi Eesti Vabariigile ülimalt küünilise kingituse, kirjutab ajakirjanik Koit Brinkmann.

  Keskerakonna Narva piirkonna üks liidritest Aleksei Voronov ütles venekeelsele Delfile, et erakonna sajaliikmeline valimisnimekiri piirilinnas on kingitus Eesti Vabariigile sajandaks sünnipäevaks. Kehvemat kingitust, mida ehib kriminaalse minevikuga kohalik autoriteet Aleksandr Moissejev, annab välja mõelda.
  Viimastel päevadel sai järjekordselt kinnitust tõsiasi, et Narva keskerakondlaste jaoks on erakonna kaubamärk kasutusel kõigest frantsiisina ning peakontorist tulevatele mõistuse häältele lihtsalt vilistatakse, kui need ei lähe kokku kohaliku klanni plaanidega.
   
  Erakonna Narva piirkonna esimees on Yana Toom, kes oli paraku kohalike kõrval nagu teiselt planeedilt küsimuses, kas kriminaalse minevikuga inimene sobib Keskerakonna nimekirja. Toomi arvates ei sobi, sest sellega kaasnev mainekahju on liiga suur. Ei andnud Toomi argumentidele erilist kaalu juurde ka Keskerakonna peasekretäri Mihhail Korbi kaasasolemine teisipäeval toimunud Narva piirkonna juhatuse koosolekul. Enamus kohalolnutest toetas politseiametnikule pistise pakkumise eest vangis istunud Moissejevi valimisnimekirja lisamist.  
  Keskerakonna kohalikud juhtfiguurid näitasid sellega, mis on nende jaoks olulisem, kui kaalukausil on erakonna maine ja kamraad, kellega on ammusest ajast mitu puuda soola ära söödud.
  Moissejev ja kohalikud võimukandjad on nagu aastate jooksul eri huvidest ja skeemidest kokku kasvanud ja pikaks veninud seeneniidistik. Pahatihti on need huvid ja skeemid olnud hämarad linnaraha ja -vara kantimised või mõjuvõimu kuritarvitamised. Unustada ei maksa ka lihtsalt sõprussuhteid. Siit koorubki vastus, miks Keskerakonna maine ei ole Narvas sealsetele erakonna juhtidele oluline. 
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peapiiskop emeeritus: peame moraalselt toime tulema
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
JPMorgani analüütik: aktsiahinnad ronivad august välja
JPMorgan Chase & Co mõjuka analüütiku Marko Kolanovici sõnul tõusevad aktsiahinnad tagasi ja majanduslangust tänavu ei tule.
JPMorgan Chase & Co mõjuka analüütiku Marko Kolanovici sõnul tõusevad aktsiahinnad tagasi ja majanduslangust tänavu ei tule.
Kristi Saare juhtidele: sul on juba piisavalt, aita nüüd teisi
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Teil kõigil on piisavalt raha, nüüd on aeg aidata ka teistel selleni jõuda, rääkis Naisinvestorite Klubi asutaja ja eestvedaja Kristi Saare Pärnu juhtimiskonverentsil.
Muljetavaldav debüüt: uus Range Rover Sport näitas närvekõditava etteaste käigus oma tegelikku võimekust
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Boroditš: ma ei tea, mida ma valesti tegin, aga ärge muretsege, mina saan hakkama
Viimast päeva ametis olev Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse esimees Deniss Boroditš kinnitas intervjuus, et ta tunneb ennast hästi ning hindab kõrgelt oma teadmisi ja oskusi. Samas ei tea ta, mida tegi valesti, et linnapea teatas usalduse kaotamisest.
Viimast päeva ametis olev Tallinna Linnatranspordi (TLT) juhatuse esimees Deniss Boroditš kinnitas intervjuus, et ta tunneb ennast hästi ning hindab kõrgelt oma teadmisi ja oskusi. Samas ei tea ta, mida tegi valesti, et linnapea teatas usalduse kaotamisest.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.