Raul Reino • 22 veebruar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Raul Reino: muutuv kliima Nihv-Nihvi õlgmajadele edu ei ennusta

Raul Reino.  Foto: Erakogu

Majandusfoorumid on muutunud kliimafoorumiteks. Greta Thunbergi guugeldatakse Eestis rohkem kui Jüri Ratast või Kersti Kaljulaidi. Ei möödu nädalatki, kui meediaruumis ei avaldata kirglikke seisukohti kliima soojenemise poolt või vastu. Kõik see mõjutab kinnisvaraturgu, kirjutab Domus Kinnisvara juhatuse liige Raul Reino ettevõtte blogis.

Kuna kliima võimalik muutus puudutab kõige otsesemalt planeedi piiratud ressurssi nimega maa ja sellega seotud hoonestust, siis kinnisvarasektor lihtsalt peab väljakujunenud praktikaid muutma ning uute nõuete ja ootustega kohanema. Ja mitte ainult kinnisvarasektor, riik ja omavalitsused juba praegu mõjutavad kasvõi energiatõhususe nõuetega hoonete standardeid ja inimeste elukvaliteeti ning omakorda tarbijad keskkonnateadlikuma suhtumisega mõjutavad riiki, arendajaid ja ehitusmaterjalide tootjaid.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum