Arvamused
Ainult tellijale

Tõnis Saarts: ei usu, et Isamaa kergekäeliselt lammutama hakkab

Pensionireformi arutelu riigikogus. Puldis nüüdne EKRE esimees, rahandusminister Martin Helme, istungit juhib Isamaa esimees, riigikogu aseesimees Helir-Valdor Seeder.  Foto: Liis Treimann

Eesti ühiskond on poliitiliselt polariseeritud ning erakondade toetus hangunud. Seniste jõujoonte muutumine vajaks raputust, milleks võivad saada üha lähenevad kohalikud valimised, rääkis Tallinna Ülikooli võrdleva poliitika dotsent Tõnis Saarts Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Saartsi hinnangul on Eesti poliitikamaastik hangunud, avaliku arvamuse uuringud näitavad selget polariseeritust valijaskonnas. Kui EKRE esimeheks saanud Martin Helme lubab mõne aastaga 10 protsenti toetust juurde võtta, siis Saartsil on selles suhtes kahtlusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum