• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kuhu investeerivad praegu miljonärid?

  Miljonärid.Foto: Bloomberg

  Euroopa on maailmamajanduse nõrgim lüli, kuid just siia paigutavad miljonärid praegu oma raha.

  Euroopa on eelistatuim koht, kuhu tänavu investeerida, selgus Spectrem Groupi uuringust. Euroopa selja taha jäid näiteks Hiina, Kanada, Brasiilia, Austraalia, Jaapan ja India.
  Küsitleti 1465 inimest, kellel oli investeeritavaid varasid 1–5 miljonit dollarit. Neist 19% pidas Euroopat parimaks kohaks, kuhu investeerida, kirjutas CNBC.
  Spectrem Groupi president George Walper ütles, et miljonärid ei armasta ilmtingimata Euroopat, vaid Euroopa valitsused on stabiilsemad ja vähem seotud majandusriskidega kui Hiina, Brasiilia või teised arenevad turud.
  "Kui vaadata Hiinat, Brasiiliat ja teisi riike, siis on mure stabiilsuse ja selle pärast, mida valitsused teevad,“ ütles Walper.
  Teisisõnu ei ole Euroopa mitte niivõrd atraktiivne kuivõrd lihtsalt ainus koht, kuhu investorid praegu panustada julgevad. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.