Mait Kraun • 14. november 2016 kell 7:17

Merko muutis tütarfirmade nõukogu koosseisu

Merko Ehitus Eesti teeb juhtkonnas muudatusi.  Foto: Raul Mee

Merko Ehitus otsustas tütarfirmade nõukogude koosseisus olulisi muudatusi teha, selgub ettevõtte börsiteatest.

Vastavalt AS Merko Ehitus kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti otsusele toimub muudatus ettevõtte tütarettevõtete AS Merko Infra ja Tallinna Teede AS nõukogu koosseisus.

AS Merko Infra nõukogu esimees on alates 14. novembrist Keit Paal ning nõukogu jätkab kolmeliikmelisena. Sinna kuuluvad Keit Paal (esimees), Veljo Viitmann ja Mihkel Mugur. Lisaks otsustati pikendada nõukogu liikmete Veljo Viitmanni ja Mihkel Muguri volitusi kolme aasta võrra (kuni 13.11.2019).

Tallinna Teede ASi nõukogu esimeheks asub alates 14. novembrist Keit Paal ning samast kuupäevast liitub täiendava nõukogu liikmena Tõnu Toomik. Tallinna Teede ASi nõukogu liikmetena jätkavad Alar Lagus ja Veljo Viitmann.

Hetkel kuum