• New Yorgi börs.Foto: EPA
  Jaga lugu:

  Börs: investorid ootavad G20 tippkohtumist

  USA aktsiaturud lõpetasid päeva langusega, Föderaalreservi novembrikuu kohtumise detailid üllatust ei valmistanud ning turgudel oli küllaltki rahulik päev, vahendab MarketWatch.

  Investorid hoiavad pingsalt silma peal nädalavahetusel toimuval G20 kohtumisel, kus omavahel saavad läbirääkimisi pidada ka USA president Donald Trump ja Hiina president Xi Jinping. Praegu ollakse kaubanduse osas kokkuleppele jõudmise suhtes küllaltki pessimistlikud.
  Dow Jonesi indeks tõusis 0,2 protsenti, 25 390 punktini. Standard & Poor’s 500 indeks langes aga 0,2 protsenti ning kauples päeva lõpuks 2737 punktil. Nasdaq Composite kukkus 0,3 protsenti.
  Kolmapäev oli Dow ja S&P 500 indeksite jaoks parim päev alates 26. märtsist, sest Föderaalreservi juht Jerome Powell andis märku, et intresside tõusutsükkel võib peagi läbi saada.
  Nafta hind langes eile viimase aasta madalaima tasemeni. Täna toimus taastumine ja naftahinnad tõusid veidi üle 2 protsendi. Kuld odavnes ja dollar jäi sisuliselt samale tasemele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.