• Jaga lugu:

  Ford kutsub tagasi ligi miljon sõidukit

  Ameerika Ühendriikide autotootja Ford kutsub tagasi üle 953 000 sõiduki üle maailma, mille hulka läheb USA ajaloo üks suuremaid tagasikutsumisi, vahendab MarketWatch.

  Ford kutsub tagasi ka osa Ford Mustangidest.Foto: Reuters/Scanpix
  Ford kutsub sõidukid tagasi Jaapani turvapatjade tootja Takata praagi tõttu. Nimelt võivad turvapatjade täitemehhanismid plahvatada ja laiali paisata kilde.
  Autotootja kutsub Ühendriikides tagasi 782 000 sõidukit, mis on USA ajaloo üks suuremaid.
  Tagasi kutsutavate sõidukite hulka kuuluvad Fordi 2010. aasta mudelid Edge ja Lincoln MKX, 2010.–2011. aasta Rangerid, 2010.–2012. aasta Fusionid ja Lincoln MKXid, 2010.–2011. aasta Mercury Milanid ning 2010.–2014. aasta Mustangid.
  MarketWatch vahendas, et turvapatjade täitemehhanismide tõttu on saanud surma vähemalt 23 inimest üle maailma. Ford teatas, et nemad ei tea ühestki vigastusest, mis oleks juhtunud tagasi kutsutavate autodega.
  Praagid täitemehhanismid vahetavad välja Fordi edasimüüjad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.