Anu Lill • 30 aprill 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Ekspress Grupp lõpetas taas kvartali kahjumis

Ekspress Grupp sai käesoleva aasta esimeses kvartalis 17,3 miljoni eurose käibe juures kahjumit 0,61 miljonit eurot, mis teeb kahjumiks aktsia kohta (EPS) 0,02 eurot.

Mari-Liis Rüütsalu, Ekspress Grupp AS juhatuse esimees  Foto: Andras Kralla

Ettevõtte müügitulu, mis tuleneb peamiselt reklaamimüügist nii Eestis kui ka Leedus, kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 6%, kuid kasumlikkus vähenes eelkõige trükiteenuste segmendi üha tiheneva konkurentsi ning sisendhindade tõusu tõttu. Lisaks oli kasumlikkuse vähenemine seotud trükimeedia tulude kahanemise ning suuremate kojukande- ja tööjõukuludega. Esimeses kvartalis oli täiendav kahjum 0,1 miljonit eurot osalustelt sidusettevõtetesse ja teistesse finantsinvesteeringutesse.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum