Rait Kondor • 19. juuli 2019 kell 16:09
Börsiuudised
Ainult tellijale
USA rahandusminister Steven Mnuchin (paremal) ning aserahandusminister Monica Crowley presskonverentsil peale G-7 riikide rahandusministrite kohtumist 18. juulil Chantilly's Prantsusmaal.  Foto: Scanpix/AP Photo/Michel Euler

USA ja Hiina läbirääkimiste jätkumise osas väikesed edasiminekud

USA ja Hiina valitsusametnikud rääkisid neljapäeval telefoni teel ning USA rahandusminister Steven Mnuchin vihjas, et silmast silma läbirääkimised võivad õige pea jätkuda, vahendab Reuters.

USA kaubandusvoliniku Robert Lighthizeri büroo tunnistas neljapäeval, et Lighthizer ja Mnuchin rääkisid oma Hiina ametivendadega, mis järgnes rahandusministri Mnuchini teatele G7 kohtumise ajal Prantsusmaal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum